Ook creatief technisch partner voor zakelijke markt
Naast dat het Staalatelier cortenstaal schermen levert aan particulieren levert zij ook aan de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan hotels, horeca retail, kantoorinrichting en buiten projectinrichting. Zowel binnen als buiten. En zelfs zowel in binnen- als buitenland. Daarbij gaat het meestal om grotere of complexere projecten.

Naast de productie van de schermen werkt het Staalatelier ook graag mee in de ontwerpfase. We kunnen uw ruwe ideeën, schetsen of sfeerbeelden vertalen naar stalen schermen. Hierbij kunt u denken aan tuinafzettingen, roomdividers, hotelkamerdividers, schermen voor wachtkamers, schermen voor onder de horecabar, naamborden, gevelreclame, horeca terrasafzettingen.  Wij werken graag mee in dit creatieve proces van idee naar daadwerkelijk product!

Uiteraard kunt u er daarbij vanuit gaan dat ook vanuit technisch oogpunt er gekeken zal worden naar de haalbaarheid van uw ideeën. Het Staalatelier heeft veel kennis van sterkteberekeningen, materialen, uitvoerbaarheid en de verdere technische haalbaarheid van uw ideeën.  

Onze roots liggen bij het cortenstaal. Daar is het voor ons begonnen, puur omdat we dit zelf een heel mooi materiaal vinden. Maar naast cortenstaal bieden wij ook producten in andere materialen standaard staal, blauwstaal, aluminium en RVS of bewerkingen zoals poedercoaten

Neem vrijblijvend contact op om uw ideeën aan ons voor te leggen:

Email: info@hetstaalatelier

Whatsapp 06-11057414

Telefoon: 024-3553377

 
  Het Staalatelier     26-02-2018 16:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.