Passie, Productkennis  & Plezier! Daar gaan we voor bij Het Staalatelier

Het Staalatelier is een innovatief bedrijf dat zich met haar producten richt op zowel de particulieren als zakelijke markt. Tot haar klanten behoren naast particulieren ook tuinbedrijven, hovenier, tuinarchitecten, bouwbedrijven, retail, hotels en horeca. Met onze cortenstaal producten willen we uitdrukking geven aan onze passie: onderscheidende design producten te leveren gemaakt van met name cortenstaal. 
Cortenstaal is bijzonder duurzaam en kan gerecycled worden en voldoet daarmee aan onze wens niet alleen maar bezig te zijn met het maken van een mooi product, maar ook ervoor te zorgen dat we tevens een mooie wereld behouden.


Door Bart zijn jarenlange ervaring in de metaalbouw en zijn passie om steeds maar weer nieuwe oplossingen te bedenken kan het Staalatelier rekenen op zijn vakmanschap en technische kennis. Bart is met name verantwoordelijk voor de technische uitwerking van staalproducten.

Elise is al ruim 10 jaar ondernemer in de E-Commerce wereld. Met eerder een goedlopende webshop in fair trade producten heeft zij veel kennis en inzicht opgedaan die nodig zijn om het bedrijf en de daarbij behorende online bestelomgeving van het Staalatelier te optimaliseren. Elise is met name verantwoordelijk voor het klantcontact en de onderliggende bedrijfsprocessen.| Meer