Over ons - het Staalatelier

Passie, Productkennis  & Plezier! Daar gaan we voor bij Het Staalatelier!
 

Het Staalatelier is een innovatief bedrijf dat is gespecialiseerd in cortenstaal tuinelementen, met name lasergesneden schutting panelen en poorten. Tot onze klanten behoren naast particulieren ook tuinbedrijven, hoveniers, tuinarchitecten, bouwbedrijven, architectenbureaus, retail, hotels en horeca. Met onze cortenstaal producten willen we uitdrukking geven aan onze passie: onderscheidende design producten te leveren gemaakt van met name cortenstaal. 
Cortenstaal is bijzonder duurzaam en kan gerecycled worden en voldoet daarmee aan onze wens niet alleen maar bezig te zijn met het maken van een mooi product, maar ook ervoor te zorgen dat we tevens een mooie wereld behouden.

Door Bart (mede-eigenaar) zijn jarenlange ervaring in de metaalbouw en zijn passie om steeds weer nieuwe oplossingen te bedenken kan Het Staalatelier rekenen op zijn vakmanschap en technische kennis. Bart is met name verantwoordelijk voor de technische uitwerking van staalproducten. Hij is eerder werkzaam geweest als Sr. Engineer, Projectleider en Sr. Constructeur. Dus ook voor complexe engineeringsvraagstukken bent u bij Het Staalatelier aan het juiste adres.


Elise (mede-eigenaar) is sinds 2007 succesvol ondernemer in de E-Commerce wereld. Met een eerder goedlopende webwinkel in fair trade producten heeft zij veel kennis en inzicht opgedaan die nodig zijn om het bedrijf en de daarbijbehorende online bestelomgeving van Het Staalatelier te optimaliseren. Elise is met name verantwoordelijk voor het klantcontact en de onderliggende bedrijfsprocessen.


We zijn trots op de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren hebben mogen doormaken. Sinds de start eind 2016 is er inmiddels heel veel veranderd. Nadat wij ooit begonnen in het schuurtje achter ons huis gingen wij als snel naar een eigen bescheiden bedrijfsruimte. Na meerdere verhuizingen naar steeds grotere werkplaatsen kwam uiteindelijk de aankoop en bouw van een eigen bedrijfspand op ons pad. Een wending die alles in een aanzienlijke stroomversnelling zette. Sinds begin 2024 hebben wij ons nieuwe pand betrokken en werken wij nog altijd aan de verdere opbouw en afwerking. We kijken uit naar wat de toekomst nog meer voor ons in petto heeft!


 

Heeft u een vraag voor Het Staalatelier? Neemt u gerust contact met ons op!