Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting
Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting Cortenstaal Schutting
Cortenstaal Schutting
7 Reviews | Review toevoegen
Cortenstaal paneel zonder patroon inclusief 6 bijpassende cortenstaal montagebeugels.

Verzendkosten

€ 35,00

Standaard levertijd

ca. 3-4 weken

€ 235,00 *
€ 215,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Wilt u volledige privacy in uw tuin en geen doorkijk? Dan kunt u kiezen voor dit basispaneel. Dit tuinscherm is volledig dicht en heeft dus geen lasergesneden uitsparingen.

Wilt u meer variatie? Dan kunt u een aantal van deze cortenstaal schutting panelen combineren met panelen die wel zijn uitgesneden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na het plaatsen van 2 dichte panelen een opengewerkt paneel te plaatsen, vervolgens weer twee dichte panelen en dan weer een paneel met uitsparingen, enz. (A-A-B-A-A-B...) Of anders om en om, dus eerst een dicht paneel en dan een opengewerkt paneel, dan weer een dicht paneel, enz. (A-B-A-B-A...) Hierdoor kunt u eindeloos variëren en uw eigen unieke tuin creëren.

Afmeting: 90x180cm (LxH) (ook verkrijgbaar in andere maatvoeringen, ook op maat gemaakt)
Cortenstaal dikte: 2mm (ook verkrijgbaar in andere diktes)
Bevestigingsmogelijkheden: Inclusief 6 gratis meegeleverde montagebeugels voor gemakkelijke en mooie bevestiging. Er zijn 6 bevestigingsgaten per paneel waarmee u het paneel middels de beugels aan de paal monteert. Kan eventueel ook zonder beugels direct op een houten of stenen ondergrond worden bevestigd (geef dit aan ons door bij bestelling i.v.m. ander type montagegaten). Voor beide zijden van het paneel rekent u 7 mm extra voor de montagebeugels. De afstand van paal tot paal wordt dan 91,4cm totaal (0,7cm beugel +90,0cm paneel +0,7cm beugel  = 91,4cm totale breedte).
Aflevering: Ongeroest afgeleverd (NB. cortenstaal kan roestwater afgeven tijdens roestproces)


 

Sorteren op:

Review toevoegen
leida Van Rhoon-Timmer - 03-03-2022 09:23

.

Familie Kiewied - 15-02-2022 10:33

Fijne communicatie!

Margreet Zoutman - 22-06-2020 09:53

Superblij met het op maat gemaakte Corenstaal scherm met de bamboe tekening. Contact heel
prettig verlopen via mail en whatsapp en ook de levering was ook helemaal naar wens. Kortom, aanrader om met het Staalatelier in zee te gaan.

Willems - 07-06-2020 19:30

Zeer correcte communicatie. Goede uitleg over de maatvoering en tot slot een snelle (sneller dan eerder aangegeven) levering door Bart. Compleet geleverd met alle benodigde bevestigingsmiddelen keurig verpakt. Top!

Annemie - 06-03-2020 20:33

De plaatsing van n cortenstaal wandje voor n lelijke betonnen schutting werd perfect uitgevoerd door Staalatelier.
Zij boden een heldere offerte, snelle levertijd en een perfect strakke plaatsing. Geen onaangename verassingen, betrouwbaar en topwerk!
En het staal veranderde inderdaad binnen een week in de gewenste roestbruine kleur.

Martin Goossens - Nw. Buinen - 04-12-2018 16:39

04-12-2018. Gisteren de Cortenstaal plaat ontvangen die in onze achtertuin wordt geplaatst. We hebben onze namen en aankoop datum van de woning in de plaat laten laseren. Resultaat is perfect. Dit alles is tot stand gekomen door een heel goed overleg/advies met en van "Het Staalatelier". Heb geen prijsvergelijking gedaan omdat het eerste email kontakt al een goed gevoel gaf. Van onze kant een aanrader voor iedereen die iets "anders" wil met Cortenstaal.

mevr. Janssen - 30-08-2018 16:03

Na een lange zoektocht kwamen we uit bij Staalatelier voor de oplossing van ons ‘privacyprobleem’. We zochten een betere afscheiding van onze tuin, die grenst aan een openbaar pad waar buurtbewoners hun honden uitgebreid uitlaten.
Onze voorliefde voor moderne materialen in het algemeen en contenstaal in het bijzonder, alsmede de prachtige voorbeelden die we vonden op internet, maakte van Staalatelier de ideale partner om een nieuwe erfafscheiding te realiseren.
De communicatie – meestentijds per e-mail omdat we aan de andere kant van het land wonen - verliep feilloos: onze wensen werden snel omgezet in ontwerpen, die op ons verzoek in detail werden bijgesteld. Om de puntjes op de i te zetten, bracht Bart nog een bezoek om alles nog eens precies op te meten en om het voorlopige ontwerp om te zetten in een definitieve tekening.
De stiptheid die we in de aanloopperiode hebben ervaren, werd bij de uitvoering weer aan de dag gelegd. Hoewel het, zoals zo vaak in de zomer van ’18, snikheet was, werkten Bart en zijn collega onverdroten door, met een geweldige precisie. Het resultaat mag er wezen: een tot in detail perfect uitgevoerde tuinafscheiding, met subtiele openingen, knappe verbindingen en bovenal de zo gewenste privacy.
De mooi-weerperiode kan wat ons betreft niet lang genoeg duren. Elke dag opnieuw ervaren we de oplossing van ons ‘privacyprobleem’, én de bijzondere verfraaiing van onze tuin dankzij Staalatelier.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.