Cortenstaal schutting symmetric leaf Cortenstaal plaat symmetric leaf Cortenstaal Schutting Symmetric Leaf Cortenstaal Schutting Symmetric Leaf
Cortenstaal schutting symmetric leaf Cortenstaal plaat symmetric leaf Cortenstaal Schutting Symmetric Leaf Cortenstaal Schutting Symmetric Leaf
Cortenstaal Schutting Symmetric Leaf
4 Reviews | Review toevoegen
Dit cortenstaal schutting paneel heeft een patroon van heel veel kleine blaadjes op precies dezelfde manier gepositioneerd. Hierdoor ontstaat er een symmetrisch patroon met een gedeeltelijke...

Verzendkosten

€ 35,00

Standaard levertijd

ca. 3-4 weken

€ 289,00 *
€ 249,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag? Ik help u graag verder!

Stel ons uw vraag via:

Dit cortenstaal schutting paneel heeft een patroon van heel veel kleine blaadjes op precies dezelfde manier gepositioneerd. Hierdoor ontstaat er een symmetrisch patroon met een gedeeltelijke doorkijk. Door de symmetrische verdeling ontstaat er een rustig en gelijkmatig patroon geschikt voor in iedere tuin. Dit tuinscherm is heel geschikt in bijvoorbeeld een tuin met een oosters thema, maar zal zeker ook niet misstaan in bijvoorbeeld een strak vormgegeven design tuin.


Afmeting: 90x180cm (LxH) (ook verkrijgbaar in andere maatvoeringen, ook op maat gemaakt)
Cortenstaal dikte: 2mm (ook verkrijgbaar in andere diktes)
Bevestigingsmogelijkheden: Inclusief 6 gratis meegeleverde montagebeugels voor gemakkelijke en mooie bevestiging. Er zijn 6 bevestigingsgaten per paneel waarmee u het paneel middels de beugels aan de paal monteert. Kan eventueel ook zonder beugels direct op een houten of stenen ondergrond worden bevestigd (geef dit aan ons door bij bestelling i.v.m. ander type montagegaten). Voor beide zijden van het paneel rekent u 7 mm extra voor de montagebeugels. De afstand van paal tot paal wordt dan 91,4cm totaal (0,7cm beugel +90,0cm paneel +0,7cm beugel  = 91,4cm totale breedte).
Aflevering: Ongeroest afgeleverd (NB. cortenstaal kan roestwater afgeven tijdens roestproces) 

Sorteren op:

Review toevoegen
Marieke - 11-07-2020 18:36

Paneel besteld om te verwerken in een tuindeur. Service waar veel bedrijven wat van kunnen leren. Proactief meedenken van bestellen tot leveren en bovenal erg vriendelijk. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.

C. Cammeraat - 11-06-2019 16:00

De (roest)kleur van het naambordje viel na een klein jaar tegen.
Voor Staalatelier geen probleem. Ze hebben (kosteloos) een nieuw bordje gemaakt en
het op eigen terrein een poosje laten roesten. Prima resultaat. Service !!

Mevr. Janssen - 30-08-2018 16:03

Na een lange zoektocht kwamen we uit bij Staalatelier voor de oplossing van ons ‘privacyprobleem’. We zochten een betere afscheiding van onze tuin, die grenst aan een openbaar pad waar buurtbewoners hun honden uitgebreid uitlaten.
Onze voorliefde voor moderne materialen in het algemeen en contenstaal in het bijzonder, alsmede de prachtige voorbeelden die we vonden op internet, maakte van Staalatelier de ideale partner om een nieuwe erfafscheiding te realiseren.
De communicatie – meestentijds per e-mail omdat we aan de andere kant van het land wonen - verliep feilloos: onze wensen werden snel omgezet in ontwerpen, die op ons verzoek in detail werden bijgesteld. Om de puntjes op de i te zetten, bracht Bart nog een bezoek om alles nog eens precies op te meten en om het voorlopige ontwerp om te zetten in een definitieve tekening.
De stiptheid die we in de aanloopperiode hebben ervaren, werd bij de uitvoering weer aan de dag gelegd. Hoewel het, zoals zo vaak in de zomer van ’18, snikheet was, werkten Bart en zijn collega onverdroten door, met een geweldige precisie. Het resultaat mag er wezen: een tot in detail perfect uitgevoerde tuinafscheiding, met subtiele openingen, knappe verbindingen en bovenal de zo gewenste privacy.
De mooi-weerperiode kan wat ons betreft niet lang genoeg duren. Elke dag opnieuw ervaren we de oplossing van ons ‘privacyprobleem’, én de bijzondere verfraaiing van onze tuin dankzij Staalatelier.

Berndsen - 17-07-2017 20:41

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Een aanwinst voor onze tuin.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.