Cortenstaal Schutting flower of life Cortenstaal Schutting flower of life Cortenstaal Schutting Flower of Life Cortenstaal Schutting Flower of Life
Cortenstaal Schutting flower of life Cortenstaal Schutting flower of life Cortenstaal Schutting Flower of Life Cortenstaal Schutting Flower of Life
Cortenstaal Schutting Flower of Life
3 Reviews | Review toevoegen
Cortenstaal paneel flower of life met in het midden de cirkel gepositioneerd

Verzendkosten

€ 35,00

Standaard levertijd

ca. 3-4 weken

€ 289,00 *
€ 249,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag? Ik help u graag verder!

Stel ons uw vraag via:

Dit cortenstaal schutting paneel biedt gedeeltelijke privacy. De Flower of Life, de levensbloem, vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo ontwikkelt, ook wel de nieuwe energie genoemd. De grote Levensbloem kan worden gebruikt om het eenheidsbewustzijn in uw tuin te versterken. De levensbloem is een heilig geometrisch patroon dat al eeuwenlang bestaat. Het symboliseert de eerste celdeling, hoe creatie ontstaat, het samen gaan van man en vrouw, de balans tussen mannelijk en vrouwelijk, de mens en het goddelijke etc. De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. De Flower of Life is al eeuwen een krachtsymbool die wordt beschouwd ter bevordering van het goede, harmonie en levensvreugde. Een bijzonder en krachtig symbool wanneer u bijvoorbeeld een spirituele tuin of Feng Shui tuin wilt aanleggen. Of gewoon simpelweg omdat u het prachtig vindt!

Afmeting: 90x180cm (LxH) (ook verkrijgbaar in andere maatvoeringen, ook op maat gemaakt)
Cortenstaal dikte: 2mm (ook verkrijgbaar in andere diktes)
Bevestigingsmogelijkheden: Inclusief 6 gratis meegeleverde montagebeugels voor gemakkelijke en mooie bevestiging. Er zijn 6 bevestigingsgaten per paneel waarmee u het paneel middels de beugels aan de paal monteert. Kan eventueel ook zonder beugels direct op een houten of stenen ondergrond worden bevestigd (geef dit aan ons door bij bestelling i.v.m. ander type montagegaten). Voor beide zijden van het paneel rekent u 7 mm extra voor de montagebeugels. De afstand van paal tot paal wordt dan 91,4cm totaal (0,7cm beugel +90,0cm paneel +0,7cm beugel  = 91,4cm totale breedte).
Aflevering: Ongeroest afgeleverd (NB. cortenstaal kan roestwater afgeven tijdens roestproces)

Sorteren op:

Review toevoegen
Michel Braan, Heerhugowaard - 21-04-2020 14:04

Prachtig eindresultaat en een prima service! Nu alleen de roest nog.......

Gert en Trees Eijbersen, Zevenaar - 03-06-2019 14:30

Wij zijn erg blij met de plaat Flower of Life van 1 meter om een hinderlijk gat in de achterzijde van onze tuin te vullen. Onze privacy is daar nu op een prachtige manier gewaarborgd! Het bestellen en verder contact met het Staalatelier verliep prima. Via een telefoontje kregen wij de instructie voor het plaatsen al voor de levering gemaild, zodat wij ons op het plaatsen kon voorbereiden. De levertijd was conform de afspraak. De set werd compleet afgeleverd. De bezorger wist van wanten en gaf ook nog een paar goede tips. Het plaatsen was een secuur karweitje, maar hij staat prima en stevig.
Kortom wij hebben niets dan lof!

Anneke v Dijken, Bedum - 15-08-2017 12:04

We hebben gebruik gemaakt van de vaderdagaanbieding. Gekozen voor flower of life met twee dichte platen om zo de opening in de beukenhaag op te vullen.
Vanaf dag 1 zeer goed contact gehad met het staalatelier. Verschillende mogelijkheden doorgesproken ! Er is veel mogelijk.
Leertijd binnen afgesproken termijn, keurig afgeleverd door het bedrijf, alle afgesproken onderdelen meegeleverd en zelfs nog wat extra voor het geval er iets bij het monteren mis zou gaan!
Het eindresultaat wordt misschien op de website geplaatst.
Wij zijn super tevreden en we krijgen veel enthousiaste reacties! Uiteraard bevelen wij het Staalatelier aan👍🏽

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.