Cortenstaal Schuifdeur rechts schuivend Cortenstaal Schuifdeur rechts schuivend
Cortenstaal Schuifdeur rechts schuivend Cortenstaal Schuifdeur rechts schuivend
Cortenstaal Schuifdeur rechts schuivend
2 Reviews | Review toevoegen
Cortenstaal schuifdeur 90x200cm. 4mm Cortenstaal incl. bijpassend cortenstaal schuifdeursysteem. Rechts schuivend. Lasergesneden patroon uit assortiment Het Staalatelier (zie schuttingen)

Verzendkosten

€ 35,00

Standaard levertijd

ca. 6-8 weken

€ 725,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag? Ik help u graag verder!

Stel ons uw vraag via:

Deze cortenstalen schuifdeur is opgebouwd uit 1 vast paneel van 4mm dik massief cortenstaal. Inclusief schuifsysteem om de schuifdeur mee op te hangen. Handgreep en slot zijn optioneel bij te bestellen.

De cortenstaal schuifdeur is ideaal te combineren met onze cortenstaal schutting panelen. En ook op zichzelf een uniek item voor zowel binnen als buiten. Wilt u het cortenstaal paneel binnen gebruiken dan zult u deze eerst buiten moeten laten staan zodat het paneel de typische roestbruine kleur krijgt (binnen vindt er nauwelijks roestvorming plaats)

Afmeting schuifdeur paneel: 90x200cm (BxH)  (doorloopmaat is 85cm (B), de schuifdeur steekt aan weerzijde 2,5cm over de doorgang)
Met lasergesneden patroon uit assortiment Het Staalatelier zoals Tree of life, Circle of life, Bloem, Roos, etc (zie schuttingen)
Cortenstaal dikte schuifdeur: 4mm
Naar rechts schuivend schuifdeursysteem bezien vanuit de tuinzijde
De schuifdeur wordt geleverd excusief palen. (Op de foto ziet u een paalombouw van hardhout waarop de schuifdeur is bevestigd, deze wordt niet meegeleverd.) 
De cortenstaal schuifdeur kan ook op een muur worden bevestigd.

Bevestiging: middels bijgeleverd cortenstaal schuifdeursysteem (NB. dus niet zwart zoals op de de foto met patroon bloem)

Prijs is exclusief plaatsing door Het Staatatelier (indien gewenst vraag naar de mogelijkheden)

Aflevering: De cortenstaal schuifdeur wordt ongeroest geleverd.  (NB. cortenstaal kan roestwater afgeven tijdens roestproces)

Wilt u graag een schuifdeur met andere afmetingen, materiaal of kleur? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden!
Graag een cortenstaal schuifdeur met een ander ontwerp dan onze selectie? Informeert u naar de mogelijkheden.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
TheRhdsupra - 09-01-2023 17:21

Prachtige poort geleverd! Netjes volgens afspraken, zeer duidelijk en ook flexibel met ophaalmomenten. Poort was makkelijk te monteren met hun tekeningen en beschrijving.

David van Binsbergen - 18-10-2021 12:56

Schuifpoort laten maken van cortenstaal met afbeelding in combinatie met zwart gecoat stalen profielen. Het contact verliep heel goed en product is in de voor bereiding zorgvuldig in tekening gebracht. Poort is tot in detail nauwkeurig geleverd. Het resultaat is heel mooi geworden. Kortom top.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.